Informatie voor de organiserende teams

https://i1.createsend1.com/ei/t/26/56D/783/223219/csfinal/InternationaalMastersHockeytournament-990000079e04513c.png

Beste Masters aanvoerders en teams,
 
Op 15, 16 en 17 oktober zal op clubs verspreid door heel Nederland in de leeftijdscategorien 35 t/m 75, vrouwen en mannen, een internationaal vierlandentoernooi gespeeld worden.

Een groot sportief feest door heel NL!

Om een fantastisch internationaal vierlandentoernooi door heel Nederland te realiseren – gesteund door de KNHB en tevens de kick off voor de sponsoring – hebben we je hulp nodig. Vandaar deze pagina met:


A. Data en deadlines
B. Acties per team
C. Richtlijnen + tips

A. Data & deadlines

B. Acties per team

 1. Elk team zorgt voor zijn/haar eigen leeftijdscategorie voor een speellocatie en speelschema. Zie verderop bij ‘richtlijnen en tips’. Mocht je meer leeftijdscategorien kwijt kunnen, graag. Laat dit dan even weten in de aanvoerders app.
 2. Stuur ons via  de contactgevens van het gehele begeleidingsteam (manager, coach, fysio, et cetera). Zo kunnen we iedereen op de hoogte houden. 

C. Richtlijnen en tips

Financieel

 1. Elk deelnemend land zal 250 euro betalen aan de HMN organisatie. Ook de Nederlandse teams. Totaal is dit dan 1000 euro. Hiervan zal 400 euro gereserveerd worden voor gimmick’s en onvoorziene kosten. Mocht er geld over blijven dan wordt het teambudget verhoogd. De 600 euro budget dient gebruikt te worden om de locaties e.d. te regelen. De financiële afhandeling ligt dan ook geheel bij de teams zelf. HMN speelt hier verder geen rol in.
 2. Spreek met de club die het event host af dat er geen kosten zijn indien het vanwege Corona niet door kan gaan.
 3. Wil je meer regelen (een BBQ, eten, drinken, et cetera) en overschrijdt dit het budget van 600 euro, dan zul je dit als team zelf financieel moeten faciliteren.

Locatie & faciliteiten

 1. Clubhuis, bar, douches, et cetera dienen gebruikt te kunnen worden.
 2. Wedstrijden dienen op een waterveld gespeeld te worden.
 3. Overdag is er op bijna elke club wel plaats.
 4. Wil je EHBO aanwezig hebben, dan dien je dit zelf te regelen. Geldt ook voor AED (welke de meeste clubs gelukkig hebben).

Speelschema

 1. Het is een ieder vrij om een eigen speelschema op te stellen.
 2. Met 4 teams per categorie heb je elke dag 2 wedstrijden. Deze kun je tegelijkertijd plannen, maar het is ook wel leuk om naar elkaar te kijken en de wedstrijden achter elkaar te plannen. Bijvoorbeeld de 1e om 12:00 uur en de 2e om 14:00 uur.

Gastheer

 1. Zorg dat je een echte gastheer bent en verzorg je gasten optimaal. Het is bijvoorbeeld altijd leuk een BBQ te organiseren.
 2. Het zou fijn zijn als je voor de gasten een goede hotelovernachting deal kan maken. 

Scheidsrechters

 1. Uiteraard spelen scheidsrechters een belangrijke rol. Dit zal centraal aangestuurd worden zodat de kwaliteit en organisatie gewaarborgd blijven. Heb je een scheidsrechter die aan wil sluiten of heb je vragen, neem dan contact op met Robert Kieboom en Erik Vermeer via scheidsrechters@mastershockey.nl
 2. Vraag ook via dit vaste kanaal scheidsrechters aan voor oefenwedstrijden.

Contactgegevens

Met al je vragen en opmerkingen kun je terecht bij onderstaande personen:

Leeftijdscategorie:

Scheidsrechters:

Whatsapp groep ‘MHN managers & captains’:

via Dirk van Benthem (zie gegevens hierboven).

Dank voor jullie aandacht! Schroom niet om contact op te nemen met vragen of opmerkingen. Laten we er een groot succes van maken!

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands