Federatie Nederland Hockey Masters

Laatste nieuws

  • Updates WMH
    WMH heeft updates gegeven van de events commissie, de nieuwsbrieven van de WK’s en een update van het WK Indoor in de USA.
  • Aanstelling commissie Arbitrage en Officials
    Donderdag 5 maart 2020, is tijdens een meeting op Kampong te Utrecht, een nieuwe commissie in het leven geroepen.Vanuit de WMH (World Masters of Hockey) is er de wens geuit, dat elk land een contactpersoon of een commissie heeft, die verantwoordelijk is voor het selecteren en aandragen van scheidsrechters en officials voor door de WMH georganiseerde Internationale toernooien.Na eerste verkennende gesprekken, is de commissie […]
  • De federatie gaat van start
    Vanwege de eis van de WMH dat elk land maar 1 organisatie mag hebben (bij voorkeur de nationale bond) die met hen communiceert en verantwoordelijk is voor het insturen van de nationale teams, is het plan opgepakt om een federatie op te richten. De NDHC55+, NHC60+ en MHN zijn daarin dan de deelnemende partijen. In November heeft het eerste overleg op Kampong plaats gevonden […]

Waarom de federatie?

De federatie Nederlandse Hockey Masters is een samenwerking tussen de 3 originele masters verenigingen in Nederland, zijnde de NDHC55+, NHC60+ en de MHN.

Met deze site richten we ons op hockeyers van 35 jaar en ouder die meer willen dan bij hun eigen club mogelijk is. Daarbij focussen we ons op de nationale teams die uitkomen op de EK’s en WK’s voor Nederland in de A en B categorie. En we focussen ons op de 60+ veteranen waarvoor geen teams en/of competitie meer is binnen de reguliere clubs met de Onderlinge Wedstrijden, de OLW’s.

Holland invites 2020

Omdat dit jaar door de corona de WKs in Engeland, Zuid-Afrika en Japan niet door kunnen gaan, wordt van 15 t/m 17 oktober het Holland Invites 2020 georganiseerd op verschillende clubs in Nederland. Dit zijn vierlanden toernooien, georganiseerd door de betreffende teams in elke categorie. (Uitleg voor de organiserende teams)

Klik hier voor het toernooi overzicht van Holland Invites 2020

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands